BY VINIX.BE

Wat is HVAC?

heating, ventilation en air conditioning

Deze drie luchtbehandelingen zorgen samen voor een optimale luchtverdeling en luchtcondities in uw bedrijfsgebouw(en) of woning. En dit op elke moment van de dag.

  • Heating (of verwarming) zorgt voor een optimale verwarming van de gebouwen of woning.
  • Via Ventilation (of ventilatie) verkrijgen we een aangename werkomgeving of leefomgeving. Het gebouw of de woning wordt voorzien van een frisse en aangename luchtstroom.
  • Tot slot wordt de lucht ook gekoeld (Air Conditioning) door de HVAC installatie in het gebouw of woning.

We zorgen voor een efficiënte totaaloplossing aan de hand van duurzame installaties, zowel voor bedrijven als particulieren.

Een HVAC installatie is erg complex. Het is belangrijk om de toestellen correct te plaatsen en installeren zodat zij optimaal zijn afgestemd op de verwarmings- en ventilatiesystemen in het gebouw of de woning. Moens is een HVAC specialist en is met eigen technische studiedienst en technische installatiedienst uw ideale partner voor HVAC installaties.

Contacteer Moens voor de installatie, maar ook voor het onderhoud, programmatie, regelen en advies van uw HVAC en sanitair installaties.

We investeren bewust in duurzame oplossingen voor een beter milieu.

vector

Zijn uw HVAC-installaties goed onderhouden?

Een systeem installeren is één aspect. Een correct gebruik en onderhoud van de installaties zijn een ander en belangrijk aspect. U haalt enkel het maximale rendement als u het toestel correct gebruikt en goed onderhoudt.

Hebt u een vraag of wenst u een onderhoud? Bel 052 22 00 43

Ik wil een onderhoud Ik wens een offerte